30 éves lett a Zalaegerszegi Úszó Klub – Meghívó


Örömmel tájékoztatjuk a Zalaco-Zalaegerszegi Úszó Klub Egyesület tagjait, hozzátartozóikat, a klub szurkolóit, és a sportágat szerető Zalaegerszegieket, hogy

a Klub idén ünnepli fennállásának 30. évfordulóját!

Ebből az alkalomból 2023. december 3-án 8:00-16:00 óra között ünnepi eseményt rendezünk, melyre elfogadta meghívásunkat Gecse Péter alpolgármester úr, és névadó szponzorunk a Zalaco ZRt vezetői is, és természetesen meghívjuk a helyi sajtót. A program úszóversennyel kezdődik, amelyen nemcsak a 2023 évi országos bajnokságokon részt vevő eredményes úszókkal lehet találkozni, hanem a legfiatalabb évjáratoktól kezdve bemutathatják frissen szerzett tudásukat a klub fiatalabb tagjai is. Nagyon számítunk a sportszerű szurkolókra, hiszen sok kisgyermeknek ez lesz élete első úszóversenye. Lakjuk be a Zalaegerszegi Sport- és Tanuszodát együtt az abban rendezendő első úszóversenyen!

A versenyt követően pedig születésnapi tortázás, a régi tagok anekdotázása, kötetlen ismerkedés, beszélgetés veszi kezdetét. A Büfé pedig folyamatosan rendelkezésre áll.

MINDEN régi és új tagot, nem-tagot, hozzátartozót nagyon sok szeretettel vár
a Zalaco-Zalaegerszegi Úszó Klub!

Tervezett Program: Program-Final

Közlemény:  Kozlemény

Kiemelkedő eredmények: Kiemelkedőbb eredmények_ZUK_2023ig